acuitate vizuala

Acuitate vizuala. Efectul muncii la calculator: acuitate vizuală scăzută şi dureri de cap!

Conținutul

  îmbunătățire rapidă a vederii Spitalul regional Khanty-Mansiysk, secția de oftalmologie

  Revista Galenus Examen destinat masurarii acuitatii vizuale. Desfasurare — Probele fac apel la diferite scari care se adreseaza unui adult, unui copil sau unui subiect analfabet.

  acuitate vizuala tehnică pentru îmbunătățirea vederii

  Subiectul fiind plasat la 5 metri de scala, este pus sa citeasca testul cu fiecare ochi pe rand, fara lentile corectoare, apoi cu lentile corectoare care par cele mai adecvate pentru vederea sa. Pentru masurarea acuitatii acuitate vizuala de aproape, testul cel mai utilizat este cel al lui Parinaud.

  recomandări pentru viziune scăzută în școală

  Citit la o distanta de 33 centimetri, el acuitate vizuala apel la lectura fragmentelor unui text scris cu litere din ce in ce mai mici — La copiii inaintea varstei scolare si la subiectii analfabeti, masurarea acuitatii vizuale este identica cu cea a adultului, dar se utilizeaza cifre, desene sau litera E orientata in diferite sensuri si a caror orientare subiectul trebuie s-o indice.

  Caută un termen medical Caută Fii conectat acuitate vizuala noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

  noutăți de oftalmologie în tratamentul distrofiei retiniene

  Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici. Please leave this field empty.

  acuitate vizuala

  Sunt de acord cu politica de confidentialitate Articole recomandate.