Topograf cornean, model ATLAS | Produse medicale

Atlas oftalmologie

Conținutul

  Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza?

  Asadar, nimic de pe lume nu-si pazesc romanii mai cu grija ca lumina ochilor, iar, de 25 de ani, Optimed Brasov este unul dintre ajutoarele lor oferind solutii pentru ochi sanatosi. Infiintata in de medicul oftalmolog atlas oftalmologie de origine romana George Huttmann, care conduce si astazi compania, Optimed este una dintre firmele care activeaza in domeniul ingrijirii vederii si a medicinii estetice. Compania este distribuitor la nivel national de echipamente pentru oftalmologie, optometrie si optica, dermatologie, medicina estetica, chirurgie, ginecologie si de produse pentru optica medicala: lentile de contact si solutii pentru intretinerea acestora. Optimed detine in prezent reprezentanta in Romania a unor companii de referinta in domeniu precum Topcon Europe Medical sau Alcon, fiind de asemenea distribuitor al echipamentelor produse de catre: iCare Finland, Plusoptix, A.

  Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris. Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii.

  atlas oftalmologie care este pericolul miopiei

  De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror atlas oftalmologie este de 1 leu. Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu. Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris.

  atlas oftalmologie recenzii ale clinicilor private pentru corectarea vederii

  Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. Pentru a le folosi e este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca".

  atlas oftalmologie

  Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent atlas oftalmologie informatii privind punctele de fidelitate. Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care atlas oftalmologie folosit puncte de fidelitate; atlas oftalmologie punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot folosi pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate in cont.

  Acum se comanda.