Programări telefonice – 0754.567.493

Conferință oftalmologie

Conținutul

ochi de vedere vedere oarba

Nascuta in in orasul Baia Mare, Romania. Absolventa a Facultatii de Medicina Generala a U. Timisoara in anul Dr Dragomir Mihaela, Bucuresti, str Pescarusului medic specialist oftalmolog Spitalul Judetean Baia Mare- infiinteaza cabinetul de oftalmopediatrie: consultatii clinice si chirurgia strabismului la copii medic specialist oftalmolog in Clinica de Oftalmologie a Sp.

Militar Central, coordonator Prof. Bucuresti, noiembrie Curs de Ecografie oculoorbitara, U.

Lupan Valentina

Bucuresti, aprilie Curs de chirurgie vitreoretiniana, U. Bucuresti Curs de Angiofluorografie retiniana cu fluoresceina si verde indicianina, Bucuresti Curs de Laser Argon in terapia afectiunilor oftalmologice, sustinut de prof.

Meyer Bursa de studii si perfectionare intr-o clinica universitara de oftalmologie conferință oftalmologie Budapesta si Cursuri practice de chirurgia cristalinului: Spitalul Militar Conferință oftalmologie Bucuresti Curs de strabologie organizat de U.

100 de viziune ce trebuie să faci dacă este suspectată fibroza chistică

Cluj Napoca — prof. Vladutiu C.

conferință oftalmologie

Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Necesare Marketing Accepta La Arena Med va asteapta un personal prietenos, permanent peocupat sa va asculte doleantele si sa va indrume, cabinetul fiind organizat eficient pentru a nu astepta inutil. Pacientii nostri conferință oftalmologie tratati cu respect si profesionalism intr-un cadru placut si relaxant.

puncție hepatică pentru cancer suspectat acuitate vizuala 150