Încălcarea refracției și a cazării (H52)

Farsightedness congenital. Înțelesul "hypermetropia" în dicționarul Engleză

optometrie

Hiperopie, hipermetropie, claritate definiție Lipsitoarea este una dintre erorile de refracție ametropie și farsightedness congenital trasă de profesia medicală ca hipermetropie sau hipermetropie.

Persoanele care văd din apropiere văd lucrurile îndepărtate în focalizare.

prima respiratie la nou nascut

Citirea, pe de altă parte, este dificilă pentru ei, deoarece ei văd doar în apropiere. Luminozitatea este uneori numită claritate din cauza viziunii clare a distanței. O formă specială de viziune lungă este presbiopia.

Această presbiopie începe în majoritatea persoanelor de peste 50 de ani. Unitatea de măsură pentru îndelungi observații, ca și în cazul tuturor defectelor vizuale, este dioptria. Cu cât este mai mare valoarea dioptrii pozitive, cu atât mai pronunțată este diabetul.

Ochii mei nu ar arăta!

O dioptrie negativă, pe de altă parte, indică amploarea miopiei. Luminozitatea poate fi, de obicei, compensată foarte bine de ajutoare vizuale, cum ar fi ochelarii sau lentilele de contact.

farsightedness congenital vedere slabă ce să facă

În multe cazuri, este posibilă și îmbunătățirea vederii prin scrisori oftalmolog chirurgicală sau tratament cu laser LASIK. După vârsta de 50 de ani, numărul de persoane farsighted crește constant. În plus față de eroarea de farsightedness congenital, hipermetropia produce simptome suplimentare.

prevenirea miopiei și hiperopiei

Ochiul încearcă să compenseze fiabilitatea prin ajustarea mișcărilor lentilelor oculare. Acesta este ceea ce medicii numesc cazare.

  1. Strabismus în Română, traducere, Engleză-Română Dicţionar
  2. Care este cauza hiperopiei, poate fi găsită numai după un sondaj cuprinzător.

Cauza mult mai frecvente de prezbitism sunt astigmatism Brechungshyperopie sau Brechungshypermetropiecare poate fi congenitală sau dobândită. Există, de asemenea, combinații ale ambelor cauze. Hypermetropia axială sau hiperopia axială Pentru a putea vedea clar, lumina care intră în ochi prin lentila de ochi trebuie să fie exact focalizată focalizată asupra retinei. Aceasta necesită un raport exact între puterea de refracție a farsightedness congenital și distanța față de retină.

În hipermia congenitală acest raport nu este corect deoarece globul ocular este puțin prea mic.

Înțelesul "hypermetropia" în dicționarul Engleză

Ca urmare, lentilele oculare focalizează lumina incidentă din spatele retinei. Oftalmologii vorbesc în acest caz despre hipermetropia axei sau despre hiperopia axei.

O aspină care este prea scurtă cu un milimetru determină o strălucire suplimentară cu 3 dioptri.

farsightedness congenital articole despre oftalmologie pediatrică

Hipermetropie de refracție sau farsightedness congenital de refracție Obiectivul ochiului focalizează lumina care intră în ochi. Farsightedness congenital înainte de aceasta, lumina trebuie să penetreze stratul protector exterior al ochiului, corneea. Lentilele de ochi și corneea formează așa-numitul aparat dioptric. În cazul în care una dintre cele două componente este perturbat, de exemplu, printr-un astigmatism, lumina ochi-prinderea este, de asemenea, la pachet cu un glob ocular anatomic nu exact pe retină.

Odată cu vârsta, adaptabilitatea lentilei oculare scade.

Alegerea Editorului

Acest lucru are ca rezultat o hiperopie legată de vârstă. De ce apare îngălbenirea favorabilă glaucomului Luminozitatea printr-un glob de ochi scurt este asociată cu un risc uneori semnificativ crescut de glaucom glaucom.

Luminozitate oftalmologie provine din cuvintele grecești farsightedness congenital - «exces», Metron - «acțiune», și ops - «ochi». Cu toate acestea, atunci când acest lucru se întâmplă farsightedness sau din cauza slăbiciunii relative a aparatului de refracție al ochiului, sau o axa anterior-posterior scurtat PZO a globului ocular. Ambele aceste mecanisme pot duce la faptul că grinzile refractate se concentreze într-un punct în spatele planului retinei. În unele hyperopes puterii optice insuficiente a corneei și cristalinului este combinată cu o axă longitudinală scurtat a globului ocular. Hyperopia 4 dptr caracterizează maturitatea fătului; creșterea gradului de hipermetropiei observate în mod obișnuit în microftalmiei și combinate cu alte anomalii congenitale ale ochiului colobomas cataracta disc optic și coroidă, aniridia, lenticonus, predispoziție la glaucom și t.

Principalul motiv este că de multe ori nu se lentile din punct de vedere scurge umoarea apoasă fără opoziție, iar farsightedness congenital intraoculară crește în mod disproporționat într-un glob ocular scurtat. În aproape toate celelalte cazuri și cu simptome însoțitoare, precum dureri de cap sau ochi stresați, medicamentele optime sunt medicamentele de alegere.

ophtalmology

Dacă ochelarii sau lentilele de contact sunt, mai presus de toate, o chestiune de gust personal. Cu toate acestea, nu toți oamenii tolerează lentilele de contact sau nu pot face prieteni cu utilizarea lentilelor artificiale.

În tratamentul chirurgical al diareei, există două opțiuni principale. În cazuri deosebit de grave, poate fi utilizată o lentilă artificială.