Consultațiile medicului oftalmolog

Forum oftalmolog. Ophtalens T – Clinica oftalmologica Cluj-Napoca

Conținutul

  Spitalul de Oftalmologie Infosan este deschis pentru consultații si operatii, zilnic luni-vineri între orele Se respectă toate măsurile epidemiologice pentru prevenirea răspândirii infecțiilor.

  Dispunem de un sediu nou, ultracentral, cu un bloc operator dotat cu aparatură de top.

  forum oftalmolog scrisori oftalmolog

  Însă, cel mai important aspect este acela că doctorul Andreea Ciubotaru, Președintele Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie, medic primar oftalmolog și fondatorul Infosan, unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din România este inima spitalului nostru. Da, știm că sună a laudă, însă realitatea anilor care au trecut ne arată altceva.

  refacerea vederii în caz de chirurgie miopie ochelari speciali pentru vizionarea computerului

  Ne arată forum oftalmolog și mii forum oftalmolog pacienți mulțumiți. Doctorul Andreea Ciubotaru este îngerul copiilor care nu văd sau a căror vedere este amenințată de boală.

  glucocorticoizi în doza oftalmologică bine punct de vedere al opticii

  Prevenția este cheia spre o vedere normală a copilului tău. De aceea, controlul oftalmologic este obligatoriu chiar și în lipsa unei probleme pe care părintele sau medicul pediatru o pot sesiza. Astfel, la noi sunt tratate cazurile de strabism din punct de vedere funcțional și estetic, indiferent de vârstă.

  forum oftalmolog desen pentru vederea binoculară