Miopia | Novaoptic Suceava

Istoria miopiei

istoria miopiei

Aveți o vedere bună? Cum funcționează un ochi sănătos Pentru a înțelege mai bine miopia și hipermetropia, vă vom explica mai întâi modul în care vedem: pentru a percepe lucrurile în mod clar, acestea trebuie proiectate pe retină - și nu în fața sau spatele acesteia.

miopia la copii simptome tehnica video pentru îmbunătățirea vederii

Acest proces implică numeroși factori, inclusiv lungimea globului ocular și curbura cristalinului și a corneei. În cazul în care istoria miopiei dintre aceste elemente nu mai funcționează corect, vor apărea deficiențe de vedere, precum miopia și hipermetropia.

istoria miopiei ochi de vedere

Miopia Cum se manifestă miopia? Persoanele cu miopie percep neclar obiectele aflate la depărtare, iar cele aflate în apropiere le apar pentru foarte clare.

Operatie Miopie - Operaţia cu laser pentru corectarea miopie - AmaOptimex

Care sunt cauzele miopiei? Există doar câteva.

Semnele miopiei forte. Soluțiile pentru a scăpa de ochelarii inestetici

Cea mai comună este lungimea prea mare a globului ocular axis myopia. Lumina incidentă nu se proiectează pe retină, ci în fața acesteia.

istoria miopiei restaurarea chestionarului și jurnalului de viziune

Istoria miopiei devine neclară. În cazuri rare, acest lucru duce la miopie de refracție. În cazul acestui tip de miopie, lungimea globului ocular este normală, dar corneea sau cristalinul sunt mult prea curbate, motiv pentru care imaginea nu apare pe retină, ci în fața acesteia - și este astfel percepută ca fiind neclară.

istoria miopiei retete pentru tratamentul vederii

Ochi cu vedere normală.