Oare consumul de morcovi îmbunătăţeşte vederea? - expertizacontabilitate.ro

Îmbunătățește vederea

îmbunătățește vederea

Oamenii de ştiinţă au descoperit că şoarecii de laborator care sufereau de diabet şi care au primit tratament cu vitamina A au avut parte de îmbunătăţiri în privinţa vederii. Vitamina A O nouă cercetare realizată pe şoarecii de laborator sugerează că tratamentul cu vitamina A poate îmbunătăţi vederea în rândul persoanelor care suferă de diabet.

tratament ocular pentru miopia tratament alternativ

Cercetarea sugerează că o singură doză de chromophore 9-cis-retinal, un analog al vitaminei A, poate îmbunătăţi semnificativ funcţia vizuală redusă în rândul şoarecilor care suferă de diabet, potrivit csid. Cercetarea, care a apărut în Jurnalul American de Patologie, poate ajuta oamenii de ştiinţă să realizeze un tratament eficient pentru pierderea vederii, asociată cu retinopatia diabetică timpurie.

Myrtille (Pudra Afine) 200 capsule, imbunatateste vederea, sanatatea ochilor

CITEȘTE ȘI: Durerile puternice de spate și de articulații pot arăta că ai nevoie de această vitamină Retinopatia diabetică Potrivit National Eye Îmbunătățește vederea, retinopatia diabetică este o afecţiune îmbunătățește vederea nivelul ochilor care rezultă în urma pierderii vederii în rândul persoanelor care suferă de diabet.

În fazele mijlocii şi foarte înaintate, afecţiunea duce la deteriorarea vaselor de sânge de pe îmbunătățește vederea pacientului.

îmbunătățește vederea

Persoanele care suferă de diabet riscă să aibă prea mult zahăr în sânge, care poate provoca blocarea vaselor de sânge, rezultând astfel sângerarea. Ochiul poate dezvolta noi vase de sânge, însă acestea nu funcţionează corespunzător şi pot sângera şi ele cu uşurinţă.

Cum îți poți îmbunătăți vederea fără ochelari De Amelia Matei pe Homepage Slider Sănătate Wellness Dacă ai probleme cu vederea, un oftalmolog îți va spune ce să faci ca să scapi de această problemă.

Tratamentele pot lua forma injecţiilor, laserului sau intervenţiei chirurgicale. Vitamina A este crucială pentru o funcţionare normală a vederii Potrivit Office of Dietary Supplements, ajută la dezoltarea unei proteine care permite retinei să absoarbă lumina, asociată dozei de chromophore cis-retinal de care ochiul are nevoie pentru a avea continuu o vedere optimă.

îmbunătățește vederea

CITEȘTE ȘI: Vitamina care te ajută să ai îmbunătățește vederea sistem imunitar bun și care ține țânțarii la distanță Autorii studiului notează că există dovezi care sugerează că diabetul poate duce la deficit de vitamina A, iar cis-retinal are o valoare scăzută în rândul şoarecilor care suferă de diabet. Din acest motiv, cercetătorii vin cu ipoteza că există o asociere între diabet, deficitul de vitamina A şi pierderea timpurie a vederii caracteristice anumitor cazuri de retinopatie diabetică.

îmbunătățește vederea dacă miopia este într-un ochi