Servicii medicale de Oftalmologie Iasi | Arcadia Spitale si Centre Medicale

Medicină oftalmologie

Conținutul

  tratamentul miopiei la copii

  Profesor la sectia de oftamologie, MD, Ph. D — Sef de disciplina pina in prezent, membru al Consiliului Didactic Cadru didactic in Patologia generala a oftalmologiei Director si colaborator la tratați vederea si contractele de cercetare Indrumator medicină oftalmologie teze doctorale la Universitatea de Medicina si Farmacie "GR.

  Popa" Iasi Doctor specialist in oftalmologie, seful departamentului medicină oftalmologie oftalmologie, Sp.

  grup de dizabilități vizuale 3 competiție în oftalmologie

  Oblu, Iasi - Profesor asociat la oftalmologie MD. Oblu, iasi Manager al Spitalului Prof. Oblu Iasi - Lector, Sef de Disciplina, Cadru didactic in predarea in oftalmologie, granturi si contracte de cercetare la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.

  medicină oftalmologie oftalmologie centru medical

  Popa, Iasi - Doctor oftalmolog specialist, Sef al departamentului de oftalmologie la Spitalul Prof. Popa, Iasi Competente si abilitati sociale: spirit de echipa, comunicativ, socializare Competente si aptitudini organizatorice: Bun organizator, capacitate de coordonare si organizare a activitatilor Management in cercetare si dezvoltare a activitatii pentru Spitalul Prof.

  site de miopie profundă și tratamentul acesteia refacerea vederii fără ochelari

  Popa, Iasi si Membru in Consiliu Competente tehnice: Managementul proiectelor de cercetare, expertiza didactica stiintifica si de cercetare Folosesc un echipament special, unic in Iasi, laser confoca si excimere in Expertiza Oftalmologiei In domeniile legate de diabetul zaharat, neurooftalmologie, retina si oftalmologie generala Ataşamente:.