Secții/Compartimente

Medicina oftalmologie

Conținutul

  Ivănescu Augustin înființează Clinica de Oftalmologie Opticlass Timișoara având ca obiectiv implementarea unor standarde înalte în diagnosticul și tratamentul medical și chirurgical al afecțiunilor oftalmologice.

  De la inaugurare și până în prezent, clinica a fost și este într-o continuă dezvoltare.

  medicina oftalmologie

  Pe plan tehnologic oferim pacienților și specialiștilor oftalmologi parteneri accesul la investigații și mijloace terapeutice de ultimă generație, coroborate cu experiența medicală vastă a personalului. Adresabiliatea în creștere, numărul mare de consultații și intervenții, asociate feedback-ului pozitiv primit de la pacienții nostri, ne-au determinat ca în să ne extindem.

  medicina oftalmologie salariul unui oftalmolog

  Tehnologie de ultima generatie Exclusiv la Opticlass Timișoara Cele mai performante mijloace de diagnostic și tratament. Cea mai noua tehnologie în ceea ce privește chirurgia refractivă, prin tehnica FemtoLASIK precum și chirurgia cataractei fară bisturiu.

  medicina oftalmologie

  Aceeași tehnologie pentru tomografia în coerență optică folosită de NASA pe stația spațială internațională este medicina oftalmologie de rutină și în clinica noastră. Contact Timișoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr.

  limitări ale vederii structura și activitatea organelor de vedere