Monica Pop

Monica oftalmologie, Dr. Monica Pop - o opinie - Oftalmologie

Conținutul

  monica oftalmologie Consilier medical Oftalmologie vacantă

  Primesti puncte de fidelitate Cum functioneaza? Punctele se acorda oricarui utilizator care are un cont activ pe libris.

  monica oftalmologie recenzii negative despre corecția vederii cu laser

  Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul nostru veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii. De exemplu, pentru fiecare de lei cheltuiti veti primi puncte de fidelitate a caror valoare este monica oftalmologie 1 leu.

  monica oftalmologie corectarea viziunii computerizate

  Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu. Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris. Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs.

  monica oftalmologie cum afectează vederea ochelarii albastri

  Pentru a le folosi monica oftalmologie este suficient sa completati numarul de puncte pe care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "incarca". Avantajele programului de fidelizare: puncte bonus la orice comanda, in functie de valoarea acesteia; veti primi oferte speciale, reduceri rezervate doar clientilor fideli Libris; aveti acces permanent la informatii privind punctele de fidelitate.

  monica oftalmologie

  Conditii generale: punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri; punctele de fidelitate nu sunt transmisibile; se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate; valoarea punctelor si a comenzilor include TVA; punctele se pot monica oftalmologie pentru a achita taxe de livrare; daca in decurs de 30 de zile comanda pentru care s-a primit un numar de puncte se returneaza, punctele primite pentru acea comanda vor fi anulate monica oftalmologie cont.

  Acum se comanda.