Îți recomandam aceste produse alternative

Îngrijire oftalmică. Bine ați venit la Eumed.ro-medicamente din stăinătate, o marcă a Sonnen Apotheke.

Conținutul

  Transport gratuit pentru comenzile mai mari de de lei. Prezentare Tinctura Oftalmica - Hypericum: Tinctura Oftalmica - Hypericum Efecte: Tinctura Oftalmica are rol adjuvant in: cresterea acuitatii vizuale, ingrijirea îngrijire oftalmică ochilor, prevenirea bolilor si in tratamentele oculare.

  selecția ochelarilor de examen hiperopie joburi de oftalmolog

  Intareste imunitatea ochilor impotriva agentilor infectiosi, inlatura scurgerile oculare, ajuta la vindecarea traumatismelor care s-ar putea transforma in boli, reda expersivitatea normala a ochilor la persoanele inaintate in varsta si la cei care citesc noaptea, ajuta la vindecarea conjuctivitelor si inflamatiilor oculare.

  Beneficii: Pentru ingrijirea sanatatii ochilor, prevenirea îngrijire oftalmică si in tratamente oculare, mareste îngrijire oftalmică vizuala, amelioreaza sensibilitatea celulelor vizuale.

  îngrijire oftalmică cum să îmbunătățiți vederea în 5 secunde

  Creste rezistenta capilarelor sangvine si scade permeabilitatea celulara, stimuleaza microcirculatia venoasa care indeparteaza excesul de lichid din spatiile intercelulare contribuind la eliminarea edemelor din jurul ochilor, actiune datorata îngrijire oftalmică active din Craita, Afin, Coacaz negru; intareste imunitatea ochilor impotriva agentilor infectiosi, adjuvant in afectiunile retiniene si retinopatia diabetica, combate oboseala ochilor, inlatura scurgerile oculare, ajuta la vindecarea traumatismelor care s-ar putea transforma in boli, reda expresivitatea normala a ochilor la persoanele inaintate in varsta si la cei îngrijire oftalmică citesc noaptea, ajuta la vindecarea conjunctivitelor si inflamatiilor oculare.

  Proprietati: antiinflamatoare, antiseptica, astringenta, diuretica, antiedematoasa, protectoare a celulei vizuale.

  înregistrarea dizabilității vizuale

  Mod de administrare: Intern picaturi Tinctura Oftalmica dizolvata in Ceai Oftalmic, de 3 ori pe zi. Extern: 10 picaturi Tinctura Oftalmica dizolvata in Ceai Oftalmic.

  terapia coloristică și vederea Metoda lui Bates de a restabili vederea fără ochelari

  Se pune pe ochii inchisi sub forma de comprese sterile, timp de 30 minute. Operatia se repeta zilnic pana la rezolvarea problemelor oculare. In tratament se poate asocia cu capsule Oftalmic.

  îngrijire oftalmică suspiciune de endometrioză

  Mod de prezentare:.