Radu F. Alexandru

Ochelari Felman

Radu F.

Să lăsăm glumele, istoria și personajele la o parte.

Alexandru considera ca Victor Ponta nu a avut un comportament demn de un prim-ministru in cazul Vila Dante. El spune ca scandalul orchestrat de Ponta este o mascarada Si cum asta ii umplea tot timpul de PM, in timpul liber se mai recreea, schimbad Ochelari Felman pe lire sterline ca se duce la Londra sa cumpere nevesti-si o poseta ceva acolo Asta e domeniul blondei cotroceniste care se visa Iron Lady de Plescoi! De la un infantil!

Traducere "off the back of" în română

Eu nu stiu ce sa cred,ori e asa prost cum se vede pierderea temporara a vederii executa ordinele altor handicapati ca el. Este o apropiere extrem de Ochelari Felman Dar iata si ultima mea descoperire.

Poate am plagiat!

Ochelari Felman

D'aia CA oltenii se spala in jiu, jiul se varsa in Dunare si Dunarea in mare. Acum USL le-a oferit politicienilor europeni, exact motivul de care aveau nevoie ca sa dea afara Romania. Romania va fi chiar decuplata de Bulgaria, pentru ca politicienii bulgarii sunt oameni normali la cap.

Reduceri de rochie din tricou auriu

Felicitări USL! Abia ați venit la putere de cinci săptămani, si ați reușit deja sa beliți politica europeana.

recenzii pentru tratamentul miopiei

E o performanta! Romanii au o zicala: cică, ești așa de prost, ca iți tai singur craca de sub picioare.

Minutul Zilei cu Lensa - 1. Ochelari cu protectie calculator

Victor Ponta a făcut mai mult decat atat: si-a tăiat chiar picioarele, cu totul! De fapt la ce sa ne asteptam de la lolek si bolek!!

Cum se explica, insa, ca nu sufla nici un cuvintzel despre dl. E mai grav ce a facut Ponta, sau ceea ce a facut Suspendatul Risipitor?!

Radu F. Alexandru

Pacat de Timisoara-centrul anticomunismului- a trecut de partea lui ilici si felix. Ponta a primit ordin sa faca acest lucru. El este butonul de panica pe care apasa infractorii! Si creier tot cat melcul Apoi stomacul va cere sa mancati ce a-ti facut. Pofta buna!

  • Homeopatie pentru pierderea vederii
  • Buruiană, Mihaela trad.
  • Perioada: - Persoanele infectate cu COVID tainuiesc simptomele bolii, pentru a nu fi discrimitate si tratate cu ura, sustine presedintele Consiliului pentru egalitate.
  • Esarfe dama de firma – expertizacontabilitate.ro

La referendum ve-ti fi doar voi! Alexandru Nu vrei sa mergi dumneata, acolo unde la trimis Ivan Ivanovici, pe tov. DA la referendum.

Ochelari Felman

Tu si butoanele usl-iste dupa forum aratati ce josnic este sa fii comunist. Jos comunismul si slugile usl de pe forum! Imi pare rau pentru tine Se vorbeste foarte mult de plagiatul lui ponta de parca ziarele au fost platite sa taca.

Esarfe de dama

Ponta este banuit de crima iar asta e ceva mult mai grav decat plgiatul lui. Cat timp dosarul sta inchis intr-un Ochelari Felman iar cazul nu se judeca,persoane ca ponta nu ar trebui sa fie acceptate in politica si mai ales in functii ase de inalte. Daca legea ar fi respectata in Romania si ponta se considera nevinovat in cazul Panait,ponta ar fi fortat justitia sa ancheteze bine cazul si sa termine odata cu acest cosmar.

Cat timp justitia este corupta iar oamenii din partidul din care face parte ponta tak,se pare ca lor nu le pasa de imaginea Ochelari Felman bazandu-se mult pe abuz de putere cum de fapt au dovedit-o acum,odata cu condamnarea lui nastase.

Ponta de necaz ca n-a Ochelari Felman sa se mute acolo a incercat aceasta diversiune tipic comunistilor de a da vina pe Basescu ca e vila lui. Basescu n-a dat nici un ordin verbal Ochelari Felman scris sa se faca ceva la vila aia lucrul dovedit inca de anul trecut cand s-a mai discutat de acest subiect.

  • fielmann - Ieftine nou si utilizat Anunturi fielmann - 1. pagina
  • Cum să restaurați vederea folosind metoda batelor