Consultații și investigații

Oftalmocorrect md, Ultimele știri

Conținutul

  Centrul Medical s-a consacrat pe piața autohtonă precum un centru medical specializat în domeniul oftalmologic.

  oftalmocorrect md

  S-a axat pe un serviciu medical privat, ceea ce înseamnă calitate și o colaborare deschisă între instituție și pacient. În cei 11 ani de activitate, a fost creată o echipă din reputați medici specialiști, au fost procurate echipamente performante, la nivelul standartelor de calitate europene, iar rezultatele semnificative obținute în implimentarea metodelor revoluționare, au deschis noi orizonturi.

  Solicitările complexe ale pacienților a angajat activitatea centrului într-o nouă competiție: de a oferi mai mult decât oftalmologie! Astfel, în anulCentrul Medical cuprindea cabinete consultative, de diagnostic și tratament cu profil oftalmologic și cu oftalmocorrect md medical aferent oftalmologiei: neurologie, ORL, pediatrie, fizioterapie, medicină internă, endocrinologie, homeopatie.

  oftalmologie aznabaev exercițiu de vedere al liliecilor

  În anulPROMED a mai făcut un pas în extinderea serviciilor sale prin inaugurarea cabinetului de chirurgie laser, destinat patologiilor dermato-cosmetologice — LaserMed. În anul au fost deschise cabinetele de USG și ginecologie.

  Centru oftalmologic Kaluga

  Noua denumire a apărut din dorința de dezvoltare continuă și de a răspunde nevoilor de diversificare, prin oftalmocorrect md celor existente. Astfel, managementul centrului medical a decis completarea portofoliului de servicii cu dezvoltarea a trei direcții de activitate:.

  oftalmocorrect md