Traducere "oftalmolog" în engleză

Oftalmolog oftalmolog

Consultația online nu înlocuiește o vizită la Clinică. Ușor de accesat dacă aveți nevoie de ajutor urgent.

Chirurgia plastică oculară şi chirurgia orbitară Chirurgia refractivă Află aici câteva sfaturi utile de la rezidenți: de ce să alegi oftalmologia? Ce este optometria? Optometria este și ea o știință, însă se referă la studiul echipamentelor optice, ale lentilelor și aparatelor pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor oculare.

Pregătirea pentru consult: Dacă aveți rezultatele testelor, analizelor pe care doriți să le discutați, este mai bine să le fotografiați în avans. Dacă intenționați să utilizați un apel video, asigurați-vă că viteza conexiunii dvs.

principalele cauze ale scăderii vederii și orbire

Consultația va avea loc după efectuarea plății, la o oră stabilită de comun acord. Indicați subiectul consultatiei sau specialitatea pe care doriți să consultați.

cum să-mi îmbunătățesc vederea 5

Vă recomandăm să utilizați același număr de telefon atât în versiunile web, cât și în cele mobile. Apoi puteți sincroniza oftalmolog oftalmolog cu oftalmolog oftalmolog consultările. Puteți atașa fotografii sau fișiere PDF în cadrul chat-ului Dacă nu doriți să fiți văzuți în timpul consultării, opriți videoclipul la începutul apelului video.

Oare cineva și-a restabilit viziunea complet

Pentru că ne dorim sa vă fim alături, atunci când aveți cel mai mult nevoie! Procedura de consultare - După consult veți primi un raport medical în termen de minute.

Oftalmologie Bucuresti

Fișa medicală Completați cartela medicală, iar specialistul nostru vă va contacta. Toate consultatiile sunt efectuate anonim!

  • Explicația tabelului de testare a vederii
  • Dezvoltarea oftalmologiei în califatul arab
  • Cost de corectare a vederii cu laser

Completați fișa medicală.