Oculus - 25 de ani de performanta, 25 de ani dedicati pacientilor si ochilor lor

Oftalmologie modernă, Clinica oftalmologica Oculus

Conținutul

  oftalmologie modernă refacerea vederii după un accident vascular cerebral

  Doctorul Teodor Holhoş, cel care a lansat conceptul Opticline acum 7 ani, cu primul său sediu la Alba Iulia, are în palmares peste de operaţii efectuate şi La sediul din Turda vor efectua operaţii şi medici din Cluj, printre care şi asistentul oftalmologie modernă Cătălin Cărăuş. Tânărul doctor ne-a povestit că în urmă cu câţiva ani, în timpul rezidenţiatului, obişnuia să consulte şi să opereze numeroşi pacienţi la Turda, iar odată cu mutarea la Alba Iulia, aceştia au continuat să vină la el pentru serviciile oftalmologice ireproşabile.

  oftalmologie modernă

  Principalul motiv pentru care a hotărât să extindă oftalmologie modernă Opticline şi în zona Turzii a fost faptul că oamenii se oftalmologie modernă mereu de lipsa unei clinici oftalmologice, de orice fel, fiind nevoiţi mereu să parcurgă cel puţin un drum de Cluj.

  Vă reamintim faptul că până la acest moment, în zona noastră nu exista o clinică oftamlmologică care să acopere toate tipurile de intervenţii sau consultaţii ale pacienţilor.

  oftalmologie modernă

  Aparatura folosită de Opticlinic este una de ultimă generaţie: laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic OCTtomograf de retină OCTmiopie și tratamente oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii, iar tuturor acestor aparate li se alătură o gamă largă şi complexă de proceduri şi investigaţii medicale, printre care şi operaţia pe retină în ţară existând doar oftalmologie modernă chirurgi, estimativ, care să efectueze astfel de proceduri, printre ei numărându-se şi medicul Teodor Holhoş.

  Investiţia este una colosală, ridicându-se la câteva sute de mii de euro, totul pentru a asigura în premieră în zona Turzii, calitatea şi confortul clienţilor sau pacienţilor Oftalmologie modernă.

  SURSA: www.