Ce este controlul miopiei?

Reduce myopia

De ce copiii au nevoie de mai multă lumină violet și legătura cu miopia © Autor: Airinei Camelia Miopia este o afecțiune oculară în care obiectele aflate la distanță apar în ceață, sau neclare, în timp ce obiectele aflate în apropiere pot fi văzute foarte clar.

Pagina principala » Sănătate ochi » Controlul și prevenirea miopiei Controlul și prevenirea miopiei Micopia, cunoscută și sub denumirea de miopie, apare atunci când globul ocular este mai lung decât normal sau când corneea este mai mare decât media. Lipsa de mirime provoaca lumina sa se reduce myopia in fata retinei in loc de direct pe suprafata ei.

Explicația ar fi forma alungită a ochiului, care nu permite focalizarea la distanță. Această tulburare poate fi ușor corectată cu ochelari de vedere, cu lentile de contact sau prin intervenții chirurgicale.

  • Iată un rezumat al fiecăruia dintre aceste tratamente și al cercetării recente privind controlul miopiei: Atropine picături de ochi Atropine picăturile oftalmice au fost utilizate pentru controlul miopiei timp de mulți ani, cu rezultate pe termen scurt eficiente.
  • Vedere incetosata la lumina
  • Test de viziune digitală
  • Ochelari de soare, Lentile de contact, Ochelari de vedere, Rame de ochelari, Solutii lentile de contact Avizor All Clean Soft Cea mai buna solutie pentru utilizatorii tuturor tipurilor de lentile de contact, inclusiv pentru cele din noua generatie de lentile de contact din hidrogel siliconat.
  • Ce teste trebuie efectuate dacă suspectați cistită

Totuși problema unui ochi miopic este faptul că partea sa posterioară, sensibilă la lumină, este întinsă, ceea ce poate duce ulterior la dezvoltarea altor afecțiuni, ca glaucommaculopatie sau dezlipire de retină. Experții se arată îngrijorați de prevalența pe care a căpătat-o miopia la nivel mondial. Cercetările 1 arată că până în jumătate din populația lumii va fi afectată.

corectarea gradului ridicat de miopie restaurați vederea după tarn

De obicei, miopia apare în copilărie și se accentuează la adolescență. Din cauza costurilor pentru examinări, ochelari și tratamente pentru afecțiunile oculare, impactul numărului mare de cazuri de miopie este enorm. Încă nu se cunosc motivele pentru care apare miopia, iar prevalența sa a crescut prea repede pentru a putea fi explicată genetic.

reduce myopia unde să mergi dacă bănuiești o emoție

Știm totuși că mediul reduce myopia 2 are un rol important în dezvoltarea bolii și faptul că petrecem tot mai mult timp în casă și în fața computerului sau a telefonului este un factor declanșator.

Prin urmare, este foarte important să ne axăm pe prevenția miopiei. Potrivit studiilor 3, 4copiii care petrec cel puțin 90 de minute pe reduce myopia afară, au un risc scăzut de miopie, iar cercetări mai recente 5 sugerează că acest fapt se datorează luminii violet.

reduce myopia secțiune cezariană cu vedere afectată

Luminile LED și fluorescente din interior conțin puțină lumină violet și, în plus, ferestrele și ochelarii de soare reduce myopia permit trecerea luminii violet. Dacă miopia a debutat deja, putem încetini progresia bolii folosind diferite tipuri de lentile sau picături de atropină.

O doză mică de atropină încetinește progresia miopiei fără a afecta diensiunea pupilei și capacitatea de focalizare. Atât lentilele moi, cât și cele rigide pot corecta vederea neclară la distanță, în timp ce alterează imaginea periferică, iar acest lucru pare a controla creșterea ochiului.

Controlul și prevenirea miopiei

De asemenea, timpul petrecut afară poate încetini dezvoltarea bolii la copii. Așa cum avertizează și cercetătorii de la Aston University din Marea Britanie, este cazul să nu ne mai limităm doar la corectarea vederii, ci să acționăm în vederea administrării și controlării miopiei.

Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă! Reduce myopia articole din aceeași secțiune:.