Despre noi

Regulamentele oftalmologului

7 semne că ai nevoie de un control oftalmologic

Secția de Oftalmologie este o instituţie publică de sănătate,  dedicată tratării tuturor afecţiunilor şi urgenţelor oftalmologice cu profesionalism, care oferă  servicii medicale de specialitate la standarde internaţionale. Acesta trebuie sa fie regulamentele oftalmologului de catre un medic specialist oftalmolog, intr-un cabinet oftalmologic bine dotat.

La fel si in cazul copiilor, consult oftalmologic trebuie sa aiba loc pana la varsta scolara, chiar daca nu are simptome oculare pe care sa-l remarce parintii. Sindromul de ochi uscat este foarte frecvent intalnit si, chiar daca de obicei nu e grav, poate fi, totusi, foarte suparator.

regulamentele oftalmologului

Combateti-l regulamentele oftalmologului picurarea de lacrimi artificiale! E bine sa aveti permanent asupra dvs. Tensiunea oculara crescuta contribuie la diagnosticul glaucomului, afectiune ce poate fi tratata medicamentos, daca este descoperita din timp Daca aveţi nevoie de operaţie de cataracta, nu amanati prea mult interventia.

regulamentele oftalmologului îngustarea câmpului vizual tensiune arterială scăzută

Chirurgia oftalmologică modernă permite operarea cataractei în conditii de maxima siguranta, in sistem ambulatoriu. Recuperarea vizuala regulamentele oftalmologului imediata si permite reintegrarea in viata profesionala in numai cateva zile.

oamenii de știință care progresează miopia

Daca sunteti diabetic, nu uitati sa regulamentele oftalmologului o data pe an un consult oftalmologic, incluzand si examenul fundului de ochi. Odata debutata, aceasta nu dispare, ba chiar poate evolua, chiar daca nivelul glicemiei este mentinut in limite normale cu ajutorul regimului sau medicatiei.

regulamentele oftalmologului vedere orbire nocturnă

De aceea, nu refacerea vederii unui ochi limitati sa stiti faptul ca aveti o glicemie buna! Efectuati obligatoriu anual si un examen al fundului de ochi! Servicii medicale reprezentative: Clinica de Oftalmologie asigură consultaţii, investigaţii şi intervenţii chirurgicale prin Ambulatoriu, Secţie, cabinetul Ortoptică, Blocul Operator.

regulamentele oftalmologului

Ambulatoriul integrat asigură consultaţii în regim ambulatoriu de urgenţă şi pe bază de bilet de regulamentele oftalmologului biomicroscopie, examen de fund de ochi, măsurări de tensiune intraoculară, spălătură de căi lacrimale, îndepărtare de corpi străini corneeni şi conjunctivali. Camera de gardă asigură consultaţii, urgenţe: îndepărtare de corpi străini corneeni şi conjunctivali, examen de fund de ochi, biomicroscopie.

Secţia asigură consultaţii, investigaţii în vederea stabilirii diagnosticului oftalmologic, tratamente cazuri chirurgicale şi nechirurgicale la pacienţii internaţi. Consultaţii interclinice: acuitate regulamentele oftalmologului, perimetrie computerizata, măsurarea tensiunii oculare, simt cromatic, examen biomicroscopic de pol anterior, examen de fund de ochi, exoftalmometrie.

Academia Tinerilor Oftalmologi

Cabinetul de Ortoptică: depistarea strabismului şi a viciilor de refracţie, tratamentul ambliopiei la copil. Investigaţii: măsurarea acuităţii vizuale, refractometrie autokeratorefractometrie, biomicroscopie, examen de fund de ochi prin oftalmoscopie directă şi indirectă, gonioscopie, biomicroscopia fundului de ochi, măsurarea tensiunii intraoculare, curba tonometrica, verificarea pasajului lacrimal, examenul vizualizării culorilor, pahimetrie, biometrie, perimetrie computerizata, fotografia fundului de ochi, eutiscopie.

Bloc operator: chirurgia  polului anterior şi anexe, intervenţii chirurgicale pentru   cataractă  prin facoemulsificare cu implant de cristalin artificial foldabil tratamentul afectiunilor retiniene cu agenţi anti VEGF degenerescenţă maculară, edemul macular din retinopatia diabetic, obstrucţiile vasculare retinienefotocoagularea laser a afectiunilor amintite.

Serviciile medicale ale clinicii sunt asigurate de un personal medical înalt specializat, atat printr-o bogată activitate practică, cât si prin participarea la cursuri de specializare si regulamentele oftalmologului oftalmologice în ţară si în străinătate Colectivul clinicii fiind alcătuit din următoarele cadre medicale: Conf.