{{{name}}}

Stiinta viziunii

Conținutul

  cu un grad ridicat de miopie, dau un grup

  Aboneaza-te la noutati de la biblioteca noastra. Conferința a fost organizată de Universitatea Academiei de Științe a Moldovei în colaborare cu școlile doctorale.

  stiinta viziunii test oftalmologie online

  La conferința au participat: doctoranzii Școlilor doctorale ale Consorţiului academic universitar, doctoranzi stiinta viziunii țară și din străinătate. Acest eveniment a avut drept scop crearea și instituționalizarea unei platforme de comunicare, schimb de stiinta viziunii, concepții științifice și a rezultatelor cercetărilor obținute de participanți în vederea promovării principiilor științei moderne precum interdisciplinaritate, sistematizare și sinteză.

  În acest context, lucrările Conferinței  au fost divizate în două sesiuni. În prima jumătate a zilei a avut loc sesiunea plenară, în cadrul căreia au fost audiate 10 rapoarte fiind abordate aspecte generale ale cunoașterii științifice, perspective și direcții de aplicare reciprocă a rezultatelor și metodelor avansate din diferite sfere de cercetare.

  stiinta viziunii oftalmolog pr bolșevici

  În a doua jumătate a zilei a avut loc atelierele de lucru în cadrul celor opt școli doctorale, în cadrul cărora participanții au avut posibilitatea de a prezenta și aborda problematică concretă, legată de obiectele specifice de cercetare. Biblioteca Republicană Tehnicico-Ştiinţifică a participat cu o expoziţie  a lucrărilor tinerilor doctoranzi din cadrul Institutului Naţional de Cercetări Economice.

  Au fost expuse 29 publicaţii 25 cărţi şi 5 publicaţii periodice.

  miopia astigmatism viziunea unui școlar de 8 ani

  Standul expozițional a fost vizitat de numeroşi participanţi, fiind apreciate înalt rezultatele ştiinţifice ale tinerilor cercetătoriINCE.