Denaturarea vederii

Tulburare vizuala, Vedere neclară

Denaturarea vederii Ce este denaturarea vederii?

tulburare vizuala

Denaturarea vederii este orice tip de depreciere în capacitatea dumneavoastra de a vedea. În nteriorul ochiului, exista multe elemente care lucreaza împreuna cu sistemul nervos si muschii ochilor pentru a crea senzatia de vedere. Lumina trece prin cornee si pupila, înainte de a fi proiectata pe retina în fundul ochiului.

Retina transforma lumina în impulsuri electrice care pot fi transmise prin nervul optic la creier.

Categorie Sanatate Ce este dislexia?

Ochii sunt protejati prin oasele de pe orbita si se misca prin actiunea clinica oftalmologica krasnov oculari, care sunt controlati de nervii cranieni. Exista mai multe tipuri diferite de denaturare vizuala, care pot afecta unul sau ambii ochi si care pot sa apara în parte sau totalitate in câmpul vizual. Tipuri de denaturare vizuala includ: orbire, pete sau puncte negre, vedere neclara sau tulbure, denaturarea formelor, vedere dubla, blituri de lumina, halouri, imposibilitatea aprecierii in adancime, scaderea vederii pe timp de noapte, sensibilitate la lumine, iar toate acestea de mai sus sunt doar varful ice-bergului dintre multitudinea de afectiuni ce pot aparea la tulburare vizuala analizatorului vizual ce consta din ochi, muschi, nervi, si creier.

GÂNDURILE OBSESIVE 😱SOLUȚII✔️ și TULBURAREA OBSESIV-COMPULSIVĂ (PARTEA I)✔️-Terapie Prin Cuvânt

O varietate de afectiuni usoare pâna la boli grave, tulburari tulburare vizuala afectiuni originare din ochi, tulburare vizuala, sau în alta parte în organism poat duce la denaturarea vederii. Denaturarea vederii poate rezulta, de asemenea, de la infectie, inflamatie, traume, tumori maligne cancersi alte procese anormale, inclusiv traumatism cranian, arterita temporala, accident vascular cerebral, si anumite medicamente.

tulburare vizuala orz pe ochi cum să tratezi un oftalmolog

In functie de cauza care stau la baza, denaturarea viziunii poate fi temporara, intermitenta, de lunga durata, sau permanenta. Oamenii tind sa se nasca cu tulburare vizuala de refractie sau le dezvolta prin procesul de imbatranire.

cum se face un test de acuitate vizuală

Daca va confruntati cu vedere neclara, fie de aproape sau departe, este important sa vizitati medicul dvs, si sa discutati despre optiunile de tratament. Anumite tipuri de denaturare vizuala poate indica o afectiune grava sau medicala de urgenta care pote duce tulburare vizuala pierderea totala a vederii.

Afectiuniile legate de ochi includ în sine glaucom, leziuni oculare, si dezlipire de retina. tulburare vizuala

teste de vedere cu numere

Denaturare vederii poate rezulta, de asemenea, de la afectiuni grave, originare din afara ochiului, cum ar fi un traumatism cranian grav, atac ischemic tranzitor AIThemoragie, accident vascular cerebral, si epilepsie. În unele cazuri, cauzele care stau la baza denaturarii vederii pot cauza complicatii grave, inclusiv orbire permanenta. Sa se solicite asistenta prompta si periodica pentru ochi pe tot parcursul vietii dvs.

constipație din punct de vedere psihologic

Denaturarea vederii poate fi, de asemenea, cauzata de boli foarte grave sau care pun viata în pericol si afectiuni, cum ar fi traumatismul cranian, tulburare vizuala cerebrale, psihoza, ingerarea de o instalatie de toxice, tulburare vizuala accidente vasculare cerebrale, sau pe artera retiniana. Sa se solicite asistenta medicala imediata apel daca ati avut un traumatism cranian sau simptome de similare cu acestor afectiuni, inclusiv schimbari bruste de constiinta sau de denaturarea a vederii, dureri de cap bruste, severe, întepenire a gâtului, confuzie sau dezorientare, vorbirere neinteligibilaincapacitate de a misca o parte a corpului, chiar tranzitorie, sau halucinatii.

tulburare vizuala Ochelari Felman