Mumie extract purificat de rasina cu propolis

Vedere mumie, Mumie tratament de vedere

Conținutul

  culoarea ochilor și acuitatea vizuală

  Suprafata acestuia este de 45mp. Apartamentul este confort 1 semidecomandat si este dotat cu centrala proprie, 1 baie, faianta moderna, gresie vedere mumie, parchet laminat.

  noi tratamente pentru miopie miopia structurii ochilor

  Acesta are loc de parcare. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum televizor, frigider, masina de spalat, aragaz, lift. Daca sunteti interesat si doriti mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon sau va asteptam la sediul nostru de pe strada Iuliu Maniu Nr.

  Este compus din: 2 camere decomandate, living, bucatarie separata, 2 bai si balcon. Apartamentul este mobilat si utilat, dotat cu centrala proprie ,masina de spalat, cuptor, frigider. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic la nr.

  boli inflamatorii ale organului vizual

  Iuliu Maniu, Nr. Apartamentul se afla in cartierul Manastur intr-un ansamblu rezidențial construit înblocul din curtea interioara, ferit de galagietrafic de mașini si persoane, fiind foarte aproape de facultatile USAMV si UMF, mijloacele de transport în vedere mumie, supermarketuri Kaufland si Platinia Mall. Este mobilat și utilat lux, prevazut cu balcon, încălzire proprie în pardoseala, masina vedere mumie spalat vasemasina de spalat rufe, aer condiționat, rolete interioare, jaluzele exterioare electrice cu telecomanda, plita si cuptor electric, televizor Led smart Samsung 4K cu diagonala de cm nouexista televizor Led smart si in dormitor.

  recenzii după corectarea viziunii laser în ems metode de examinare a câmpului vizual

  Apartamentul este proaspăt zugrăvit. Menajera inclusa de 2 ori pe luna o data la doua saptamani. De asemena detine loc de parcare subteran.