Orbirea și deficiența de vedere | Essilor Romania

Vedere oarba

Conținutul

cea mai buna clinica oftalmologica din lume refacerea vederii lui Bragg

Lista de mai jos descrie vedere oarba mai des întâlnite semne: derutarea vederii centrale mărirea petei oarbe în centrul ochiului pată oarbă sensibilitate la lumină - dificultate de adaptare la schimbările de intensitate luminoasă dificultate la recunoașteri faciale dificultate la citirea cuvintelor dintr-o carte dificultate la concentrarea asupra unor detalii Cum vă poate modifica vederea DMLV vedere oarba Pe măsură ce se vor acumula depozitele drusensveți putea constata pete oarbe în vederea dumneavoastră.

Simularea unei vederi normale și a unei vederi reduse de acumulare de drusens în cazul unei DMLV uscate.

vedere slabă și soare mamă pentru îmbunătățirea vederii

DMLV uscată poate de asemenea împiedica vederea bună a detaliilor și recunoașterea facială. Dacă suferiți de DMLV umedă, este posibil să manifestați unul sau mai multe din următoarele simptome: vedere derutată linii drepte percepute ca fiind deformate sau ondulate pete oarbe la nivelul vederii centrale cuvinte de pe o pagină percepute ca vedere oarba ondulate borduri de obiecte percepute ca fiind deformate pierderea percepției culorilor Cum vă poate modifica vederea DMLV umedă Dacă sunteți afectați de DMLV umedă, vederea voastră centrală poate fi deformată.

vedere oarba corectarea laserului la un an după operație

Liniile drepte vor arăta diform. Simularea viziunii normale și a vederii deformate de DMLV umedă De asemenea, puteți avea o pierdere bruscă a vederii centrale.

Bolile ochiului

Obiectele ar putea deveni încurcate sau distorsionate. Dacă constatați că vederea voastră se schimbă brusc, comunicați imediat medicului vostru oftalmolog pentru a putea lua măsurile necesare. Aflați mai multe vedere oarba DMLV:.

vedere oarba imagini cu miopie