DIRECTIA GENERALA DE PASAPOARTE

Vederea 24

Conținutul

  În ultimele zile, zeci de jurnaliști americani au fost arestați sau agresați de forțele de ordine, în condițiile în care în 30 de orașe din SUA au fost cuprinse de proteste violente cauzate de uciderea de către polițiști a americanului de culoare, George Floyd.

  ochelari pentru vedere la stația Belyaevo

  Linda Tirado, fotograf freelancer care relata din mijlocul protestelor din Minneapolis a scris pe Twitter sâmbătă dimineața că a fost împușcată în ochiul stâng. Ea mers la spital pentru o intervenție de urgență dar medicii nu au mai putut să-i redea vederea la ochiul rănit. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune.

  ochelari de sprijin pentru vedere

  Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici — e nevoie sa accepti cookie-urile social media Într-o altă postare pe Twitter, publicată de senatoarea democrată Kamala Harris, este prezentat momentul în care un polițist trage în plin, de la mică distanță, în direcția unui alt fotojurnalist, vederea 24 timpul protestelor din Louisville.

  Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de astfel de vederea 24 video și de relatări oneste despre ce se întâmplă. USA Today relatează povestea a zeci de jurnaliști americani agresați de forțele de ordine, în ciuda vederea 24 că ziariștii s-au legitimat.

  modalități populare de îmbunătățire a vederii

  Zilele trecute, un jurnalist CNN a fost arestat de polițiști exact în momentul în care relata în direct protestele din Minneapolis. Andrea Sahouri, reporter la Des Moines Register, a fost arestată sâmbăta seara de poliție pentru că nu a reușit să se dea la o parte când forțele de ordine încercau să elibereze zona.

  Brenden Hunter, un alt reporter, de la Detroit Free Press, vederea 24 ajuns la urgenţe după ce a inhalat gaz lacrimogen. Editor web: Mihnea Lazăr.

  Serghei Lazo 7, Chișinău, R. Moldova care a adus în premieră cea mai nouă tehnologie operatorie, unică atât în țară cât și în Estul Europei. Această nouă tehnologie este pusă în mâinile unei echipe de profesionişti, doctori în științe medicale, ce fac performanță chirurgicală la cele mai înalte standarde. Specialiști cu renume Ai acces la cei mai buni medici din Moldova, specialiști și doctori în științe medicale de înaltă calificare de diferite specializări, vederea 24 căror experiență include ani de activitate practică și științifică Dotare de înaltă performanţă Obții un diagnostic rapid și de precizie datorită aparatajului performant și a sistemelor de microchirurgie unice în țară, fiind cea mai înalt dotată clinică. Inovații în tratamente Cele vederea 24 noi metode de tratament chirurgical și microchirurgical de cataractă, miopie, glaucom și alte patologii.