Vezi articolul precedent

Vitamine oftalmologice

Conținutul

  Stiati ca ochii inrositi si obositi pot aparea si din cauza lipsei din alimentatie a vitaminelor A si B2? Dinavem grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră!

  vitamine oftalmologice

  Fă o programare Cauzele ochilor rosii si vitamine oftalmologice sunt multiple: praful, oboseala, tutunul, poluarea din atmosfera, lumina prea puternica sau prea slaba, expunerea prelungita la ecranul televizorului sau calculatorului. Insa, pe langa toate aceste cauze, lipsa din alimentatie a vitaminelor A si B2 este unul din motivele frecvent ignorate ale aparitiei ochilor obositi si inrositi. De aceea, pentru a intampina astfel de probleme, recomandam o alimentatie sanatoasa si echilibrata, bogata in alimente de contin vitamina B carne, lactate, cereale si vitamina Vitamine oftalmologice fructe, legume si seminte.

  vitamine oftalmologice

  Ochii inrositi si vitamine oftalmologice pot ascunde insa si o problema oftalmologica, pe care o puteti identifica doar in cadrul unui consult oftalmologic. Daca prezentati dureri, mancarimi sau vedere incetosata este recomandat sa consultati cat mai repede un medic oftalmolog. Va stam la dispozitie, in cadrul Centrelor Oftalmologice Gauss, cu sfaturi, investigatii si solutii pentru tratarea ochilor inrositi.

  miopie așa cum s-a format catalog de ochelari sport cu corecție a vederii