Viziunea noastră: Unde ne vedem pe termen lung?

Viziunea 3. Viziunea şi misiunea noastră

viziunea 3 acupresiune pentru vedere

Misiune, viziune, valori Misiune, viziune, valori Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim, sa oferim siguranta, consultanta si servicii financiare usor de folosit. Viziune Sa fim ecosistemul financiar preferat Viziunea noastra este sa fim ecosistemul financiar preferat din Romania unde clientii, angajatii si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a crea valoare pentru toti.

Valori Colaborare Lucram impreuna.

Timișoara - O viziune strategică pentru capitala Banatului Timișoara anului este un viziunea 3 construit în jurul cetățenilor. O veritabilă capitală regională, ea este racordată economic, administrativ și cultural, la tot ceea ce înseamnă Europa. Timișoara următorului deceniu e un oraș în care vrei să studiezi, să muncești și să-ți întemeiezi o familie. Serviciile publice și infrastructura de transport sunt în pas cu vremurile, iar dezvoltarea cartierelor și a spațiilor publice creează un oraș democratic, echitabil și accesibil tuturor.

Daca vom colabora, vom discuta, ne vom asculta si ne vom ajuta unii pe ceilalti, vom avea rezultate mult mai bune. Astfel vom crea un mediu de buna intelegere, respect si incredere. Incurajam diversitatea si, impreuna cu toti colegii, partenerii si clientii nostri vom reusi mult mai mult decat individual.

Misiune: Evoluăm și ne dezvoltăm prin interacțiune și mobilitate. Misiunea noastră este aceea de a asigura mobilitatea călătorilor, contribuind la dezvoltarea societății, în ansamblul ei. Ne dorim astfel să deținem o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice pentru ca românii să poată călători combinând modurile de transport tren-auto către orice destinație din țară.

Responsibilitate Actionam in mod responsabil. Daca ne asumam responsabilitatea actiunilor noastre, vom face schimbari semnificative. Individual sau in echipa, ne asumam deciziile pe care le luam si suntem responsabili pentru rezultatele muncii viziunea 3.

viziunea 3 denas și oftalmologie

Suntem constienit de consecintele actiunilor noastre si suntem membrii responsabili ai societatii, pentru care sustinem afaceri viziunea 3. Invatare Suntem dornici sa invatam.

Dance of Life • Relaxing Fantasy Music for Relaxation \u0026 Meditation

Prin invatare cunoastem progresul personal si invatam din experiente, educatie si impartasirea cunostintelor. Experimentarea si aplicarea cunostintelor poate sa duca si la greseli, dar astfel vom reusi sa devenim si mai buni, pentru ca invatarea si viziunea 3 ne ajuta sa inovam.

Obiectiv, Misiune, Viziune Ca lider de piață de necontestat, scopul nostru este de a deschide calea spre o economie sănătoasă. Obiectiv Deschidem calea spre o economie puternica Într-o economie globalizată, Intrum deține o  prezență puternică pe 24 de piețe, piețe pe care avem experiență viziunea 3 toate domeniile, pornind de la zona juridică și reglementările locale la standardele industriale. Oferta noastră globală, alături de cunoștințe particulare ale fiecărei regiuni, ne face să înțelegem situația consumatorilor și a clienților noștri. Prin intermediul rețelei complementare de peste de parteneri din toată lumea, serviciile Intrum sunt disponibile pe tot globul.

Proactivitate Suntem proactivi. Ne orientam inspre viitor si chiar noi conducem schimbarea. Ne concentram asupra posibilitatii si nu asupra dificultatilor si transformam indeciziile cu decizii si reactivitatea cu proactivitatea.

consult medical cu un oftalmolog viziunea 9

Prin curaj si determinare, facem diferenta, pentru ca pana si un mic progress azi va duce la un rezultat mare, maine.