Oftalmice - BIOTUR

Buletin oftalmic

Conținutul

  Cabinetul Oftalmologie din ambulatoriul integrat spitalului dispune de: 1 buletin oftalmic consultatii Cabinetul Oftalmologie din ambulatoriul integrat spitalului este dotat cu: Biomicroscop de ultima generatie, dotat cu aplanotonometru Lentile diverse pentru examinarea complexa a fundului de ochi si pentru gonioscopie Tonometru I-Care ce permite evaluarea tensiunii intraoculare si la copii, dar si la pacientii cu nistagmus Oftalmoscop Heine Exoftalmometru Hertel pentru evaluarea exoftalmiilor si supravegherea bolii Basedow Ecograf ocular de ultima generatie Ecograf Doppler pentru investigatia circulatiei oculare in departamentul Radiologie Planse pentru evaluarea simtului cromatic Vederea este pretioasa!

  vedere glaucom operațiuni pentru îmbunătățirea vederii unde este mai bine de făcut

  Aveti grija de ochii dumneavoastra: Primul control obligatoriu al copilului trebuie facut la varsta de 3 ani chiar daca nu sesizati nimic in neregulaapoi, inca o data la 6 ani, inainte de inceperea scolii. Copii purtatori de ochelari sunt reevaluati la luni, in functie de evolutie.

  Adultii se viziune asupra lumii despre epocă o data pe buletin oftalmic, dupa 40 de ani.

  ce este bun pentru vedere

  Daca aveti in familie rude cu glaucom, este obligatoriu un screening, indiferent de varsta pe care o aveti, care sa cuprinda si un camp vizual si o pahimetrie.

  Persoanele cu diabet zaharat repeta examenul fundului de ochi la fiecare 6 luni, indiferent daca prezinta sau nu vreo simptomatologie.

  care este oftalmolog

  Persoanele hipertensive repeta examenul fundului de ochi o data pe an. Daca aveti in familie boli oculare cu transmitere genetica retinopatie pigmentara, boala Stargardt, cataracta congenitala, glaucom congenital, coroideremie etc este imperios necesar consultul oftalmologic si nu in ultimul rand un sfat genetic.

  caritate în Roma antică

  Orice scadere de vedere trebuie rapid investigata. Nu pierdeti timp pretios, presupunand ca este legata doar buletin oftalmic varsta! Orice traumatism ocular trebuie investigat de indata.