Anunturi ochelari cu dioptrii - ochelari cu dioptrii

Costul ochelarilor

Conținutul

  Cum ia costul ochelarilor o pereche de ochelari — Persol scris pe 29 Noi de Dragoș Aliciu vizualizări 1 comentariu Obiecte simple din fiecare zi ascund cu pricepere efortul de producție din spatele lor.

  costul ochelarilor

  O marcă italiană cu tradiție în domeniul ochelarilor prezintă într-un film de câteva minute tehnicile de producție al unei rame obișnuite din propria colecție. Procesul e mai spectaculos decât s-ar putea program miopie. Persol este o marcă italiană fondată într-o perioadă în care aviatorii și piloții costul ochelarilor curse erau recunoscuți după căștile din piele groasă și ochelarii de protecție care le acopereau mare parte din figură.

  Giuseppe Ratti, fotograf și patron al unei firme de optică, deschidea compania în pentru a oferi accesorii tocmai aceastei categorii de profesioniști.

  costul ochelarilor

  Calitatea de producție recomanda ochelarii în echipamentul militarilor și aventurierilor vremii. Ani mai târziu, firma ajungea unul dintre liderii industriei, cu 14 patente de invenție internaționale și un total de 41 de componente care alcătuiau rama ochelarilor profesionali.

  costul ochelarilor

  ÎnPersol își câștiga celebritatea prin introducerea Meflecto, un sistem costul ochelarilor permitea brațelor ochelarilor să se muleze perfect după forma capului purtătorului. Aceeași idee era implementată și pentru porțiunea ramei dintre lentile.

  tehnica de corectare a vederii shichko-bates

  Ușor, dar sigur, forma ochelariilor Persol devedea recognoscibilă dintr-o singură privire, iar asocierea cu nume precum Marcello Mastroianni, Steve McQueen sau Greta Garbo ajuta extrem de mult creșterea brandului. Referințele retro ale modei ultimilor ani ajută foarte mult brandul Persol să-și reamintească trecutul. Așa cum se costul ochelarilor și în filmul de mai sus, inclusiv modalitatea de producție păstrează mare parte din munca artizanală.

  costul ochelarilor descărcați cartea viziune gratuită în afara ochilor