LentoNit K picături oftalmice, 10 ml, Inocare Pharm : Farmacia Tei

Farmacii oftalmice, Potassium-U picaturi oftalmice

1. Denumire, compoziție și clasa de medicamente din care face parte

Fiecare ml contine: clorhidrat de antazolina 0,5 mg, clorhidrat de tetrizolina 0,4 mg, hidroxipropilmetilceluloza; conservant: clorura de benzalconiu 0,15 mg. Indicatii: Conjunctivite iritante, afectiuni alergice inflamatorii ale conjunctivei, in special in conjunctivita de primavara si cea din febra fanului. Contraindicatii: Hipersensibilitate la ingrediente.

oftalmolog hunchback

Glaucom cu unghi ingust. Administrare: In faza acuta se administreaza o picatura la fiecare 3 ore, iar apoi pentru intretinere sunt suficiente picaturi pe zi.

Economica - mobilier pentru farmacii

In formele severe, Spersallerg poate fi utilizat o data pe ora, fara sa se constate reactii adverse. In cazul copiilor, nu se administreaza peste picaturi zilnic.

Efecte adverse: Dupa instilarea picaturilor poate fi resimtita uneori o usoara senzatie tranzitorie de arsura.

farmacii oftalmice

Pot aparea, in special la copiii mici, cefalee, somnolenta, tahicardie. Se poate dezvolta o reactie farmacii oftalmice hipersensibilizare la ingrediente mai ales la antazolina. Flaconul trebuie inchis imediat dupa utilizare.

  • Ar putea să apară probleme de vedere.
  • S01XA Alte preparate pentru tratamentul bolilor oculare Acțiune farmacologică: antiseptice, lacrimi artificiale, umezirea corneei, indicaţii: lacrimare insuficientă, lagoftalmie, vârsta tulpina, ectropion, stare după blefaroplastia, eroziunea și ulcerele trofice ale corneei, post-chirurgicală și termică arsuri și conjunctiva corneei, modificări distrofice buloase ale corneei, keratopatia, microdefectele starea epiteliului cornean după keratoektomii keratoplastia.
  • Centru de vedere cortical
  • Cationorm Picaturi oftalmice 10 ml - Pret 46,70 Lei

Nu se foloseste mai mult de o luna dupa deschiderea flaconului. Precautii: La copii, doza farmacii oftalmice stabilita foarte atent pentru a impiedica aparitia reactiilor adverse. Pacientilor cu lentile de contact li se poate instila Spersallerg doar atunci cand acestia nu le poarta.

farmacii oftalmice corectarea vederii în kostroma

Sarcina si alaptare: nu exista studii privind administrarea Spersallerg-ului in perioada de sarcina sau de alaptare.