Azerbaidjan: Din tată în fiu, eterna domnie a dinastiei Aliev | AGERPRES • Actualizează lumea.

Oftalmologie Azerbaidjan, Articole recente

Christian and Muslim Villages of Azerbaijan

Azerbaidjan: Din tată în fiu, eterna domnie a dinastiei Aliev 12 octombrie Articol scris in Fără categorie Le Nouvel Observateur Din tată în fiu, începînd oftalmologie Azerbaidjan Acesta ar putea fi un slogan al campaniei electorale a lui Ilham Aliev, care a candidat pentru un nou mandat prezidenţial. Familia Aliev conduce Azerbaidjanul în mod oficial de 20 de ani şi nu sînt semne că lucrurile s-ar opri aici.

La porţile Europei, regimul autoritar azer îşi continuă liniştit existenţa.

oftalmologia coace ochii ce să facă

În realitate, dinastia Aliev este la comandă de o jumătate de secol. Heidar Aliev, tatăl, a urcat eşaloanele puterii sovietice, de la KGB pînă oftalmologie Azerbaidjan fruntea Partidului Comunist, înainte de a-şi face intrarea în Biroul Politic al Uniunii Sovietice şi de a se impune la preşedinţia Azerbaidjanului, la doi ani după declararea independenţei acesteia, în De altfel, dinastia Aliev nu pare să se oprească aici.

Soţia lui Ilham, Mehriban, specialistă în oftalmologie Azerbaidjan, deputată din şi foarte prezentă la televiziune, este văzută adesea ca un posibil succesor al soţului său.

Reprezentantă a puternicei familii Paşaev, Mehriban are reputaţia că ar deţine oftalmologie Azerbaidjan asupra propriului imperiu financiar.

oftalmologie Azerbaidjan

Elementul financiar nu este unul neglijabil pentru a te menţine la putere. Chiar dacă averea familiei Aliev este dificil de cuantificat, ea rămîne estimată la miliarde de dolari, în oftalmologie Azerbaidjan în care, potrivit specialiştilor, familia a ştiut să fructifice în mod avantajos producţia de hidrocarburi.

Susţinătorii preşedintelui Aliev îşi declară la rîndul lor satisfacţia în legătură cu modul în care acesta a ştiut să gestioneze bogăţia petrolieră, aducînd-o pe profit şi permiţînd astfel o bună creştere economică a ţării.

Acest lucru constituie, de asemenea, garanţia unor bune relaţii atît oftalmologie Azerbaidjan vecinii ruşi, cît şi cu occidentalii, cu care Aliev a ştiut să discute de pe poziţii pragmatice.

vedere prednison viziunea despre lume este modelată de

Cu toate acestea, cheia menţinerii la putere a clanului Aliev rămîne anihilarea oricărei opoziţii. Articole din aceeasi categorie.

pierderea treptată a vederii