Medicamentul "Poludan '- picaturi pentru ochi pentru tratamentul infecțiilor virale

Oftalmologie poludan, Picături pentru ochi "Poludan": instrucțiuni de utilizare, recenzii, analogi - Droguri -

Medicamentul nu are efecte sistemice asupra corpului, dar uneori reacții alergice, umflare, iritare a ochilor.

Compoziția și proprietățile benefice ale picăturilor Poludan

Poludan Poludan - inductor de sinteză a interferonului; medicament cu efecte antivirale și imunomodulatoare. Forma de eliberare și compoziția Picături nazale: lichid transparent incolor 5 ml în sticle de sticlă, într-un cutie de carton cu 1 sau 3 sticle cu 1 sau 3 capace pentru picături ; de sticle cu capace pentru picături într-o cutie de carton pentru spitale ; Liofilizat pentru prepararea picăturilor nazale: oftalmologie poludan U unități de acțiune în flacoane din sticlă incoloră, într-un cutie de carton cu 1 sau 3 flacoane, cu 1 sau 3 capace pentru picături ; Liofilizat pentru prepararea picăturilor de ochi: alb U fiecare în flacoane din sticlă incoloră, într-un cutie de carton cu 1 sau 3 flacoane, cu 1 sau 3 capace pentru picături ; Liofilizat pentru prepararea soluției pentru preparate injectabile: alb U fiecare în fiole de 1 ml sau în flacoane închise ermetic din sticlă incoloră, 10 fiole cu un cuțit sau scarificator cu ampulă sau 10 sticle într-un ambalaj cu pereți despărțitori din carton și cuiburi speciale.

Substanțe active în 1 ml picături nazale: Sare de potasiu a acidului poliborborilic poliborbituricură oftalmologie poludan potasiu - 0, mg; Sare de potasiu poliboradenilic poliboradienilat de potasiu - 0,05 mg.

Excipienții picăturilor nazale: fosfat acid de sodiu fosfat de sodiu 2-substituitclorură de sodiu, edetat disodic Trilon Bfosfat de potasiu dihidrogen fosfat de potasiu anhidru 1-substituitapă pentru preparate injectabile.

Substanțele active din compoziția liofilizatului pentru prepararea picăturilor nazale, picături pentru ochi și oftalmologie poludan injectabilă: Potasiu poliriboridilat - 0, oftalmologie poludan Substanțe auxiliare de liofilizat: clorură de sodiu, fosfat dihidrogenat de potasiu, fosfat acid de sodiu.

teste de vedere imagini

Indicații pentru utilizare Picăturile nazale oftalmologie poludan liofilizatul sunt utilizate pentru a prepara picături nazale pentru tratamentul gripei și a altor infecții virale respiratorii acute la adulți.

Liofilizatul pentru prepararea picăturilor de ochi și a liofilizatului pentru prepararea soluției injectabile este prescris pentru tratamentul bolilor oculare virale la adulți și copii: keratită, keratoconjunctivită superficială, conjunctivită herpetică și adenovirală. Contraindicații Toate formele de eliberare Poludana sunt contraindicate în caz de hipersensibilitate la componentele sale.

Soluția de injectare preparată din liofilizat este contraindicată pentru a fi administrată în camera anterioară a ochiului în următoarele cazuri: Infecții ale sinusurilor și dinților; Prezența microflorei patogene în culturile din conjunctivă; conjunctivită; Keratoiridocilită cu ulcerații ale suprafeței anterioare a corneei.

Dozare și administrare S-au aplicat picături poluden nazale, inclusiv cele preparate remedii populare pentru tratamentul miopiei liofilizatul corespunzător. Soluția din liofilizat este preparată după cum urmează: se adaugă apă fiartă în oftalmologie poludan la eticheta indicată pe etichetă.

oftalmologie poludan aparat de vedere

Adulții numesc 2 picături în fiecare pasaj nazal de 5 ori pe zi timp de 5 zile. Tratamentul trebuie să înceapă cel târziu la de ore după primele semne ale bolii.

Medicament antiviral "Interferon": recenzii, instrucțiuni de utilizare și caracteristici

Oftalmologie poludan de ochi Poludan preparate din liofilizatul adecvat, utilizate local pentru instilare în ochi. Pentru a obține o soluție, conținutul flaconului este dizolvat în 2 ml de apă de injectare. Adulții numesc picături în sacul conjunctival de ori pe zi, pe măsură ce inflamația dispare, numărul de instilații este redus la Copiilor li se administrează picături de ori pe zi, cu o reducere graduală a numărului de instilații de ori.

Soluția injectabilă, preparată din liofilizatul corespunzător, se administrează subconjunctival.

Instrucțiuni privind utilizarea picăturilor de ochi Poludan

În prepararea soluției pentru copii, numai apa pentru injecție este utilizată ca solvent. Adulți injectați cu 0,5 ml zilnic sau în fiecare zi, copii - 0,25 ml în fiecare zi.

  • Tobrex conjunctivită virală Unul dintre dezavantajele patologiei oculare de origine virală este conjunctivita.
  • Indicațiile pentru administrarea acestui medicament sunt bolile oculare virale: conjunctivită heporetică; nevrita optică - este cauzată de viruși care le infectează; uevity.
  • Reflesoterapie în oftalmologie

Cursul de tratament constă în injecții - pentru adulți, injecții - pentru copii. Medicul prescrie injectarea medicamentului în absența efectului de utilizare a picăturilor de ochi timp de 7 zile. Cursul de tratament este de injecții. Efecte secundare În cazuri rare, apar reacții alergice.

Oftalmologie poludan instilația ochilor, o senzație de corp străin este posibilă, mâncărimea, apariția foliculilor individuali în tranziția inferioară de tranziție, creșterea injecției conjunctivale. Când administrarea subconjunctivală a medicamentului are o umflătură ușoară a pleoapei inferioare, introducerea în camera anterioară a ochiului poate cauza hemoragii în camera anterioară a ochiului și o creștere pe termen scurt a presiunii intraoculare.

Instrucțiuni speciale Dacă nu există efect în decurs de 7 zile de la utilizarea picăturilor nazale, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră despre necesitatea injecțiilor subconjunctivale ale medicamentului. Interacțiuni medicamentoase Dacă este necesar, Poludan poate fi utilizat în asociere cu antibiotice și medicamente împotriva infecțiilor virale. În cazul utilizării concomitente a preparatelor enzimatice reduce eficacitatea clinică a Poludan.

  • Medicamentul este utilizat local în oftalmologie, are proprietăți bactericide și antimicrobiene, se caracterizează prin toxicitate scăzută.
  • Picături de ochi Jumătate de doză: instrucțiuni, aplicare

Termeni și condiții de depozitare A nu se lăsa la îndemâna copiilor, protejați de lumină. Picături nazale - 2 ani la temperaturi de oftalmologie poludan la 30 ° C; Lyofilizat pentru prepararea picăturilor nazale, picături pentru ochi, soluție de injectare - 4 ani la o temperatură care nu depășește 8 ° C.

Picăturile de ochi din liofilizat pot fi păstrate timp de cel mult 7 zile în frigider.

Spitalul de oftalmologie pentru copii Monica osteocondroză și vedere

Ați găsit o greșeală în text? Poludan - instrucțiuni de utilizare, recenzii, analogi și forme de eliberare pulbere pentru prepararea picăturilor nazale și a ochilor, oftalmologie poludan în fiole pentru injecțiemedicamente pentru tratamentul gripei, răcelii și conjunctivitei la adulți, copii și în timpul sarcinii.

Prezentate recenzii ale vizitatorilor site-ului - consumatorii acestui medicament, precum și opiniile experților medicali cu privire la utilizarea Poludan în practica lor. O cerere mare de a vă adăuga mai activ oftalmologie poludan asupra medicamentului: medicamentul a ajutat sau nu a ajutat la scăderea bolii, ce complicații și efecte secundare au fost observate, care nu au fost menționate de producător în adnotare.

oftalmologie poludan viziune și computer

Analogi ai lui Poludana în prezența analogilor structurali disponibili. Utilizare pentru tratamentul gripei, racelii și conjunctivite la adulți, copii, precum și în timpul sarcinii și alăptării. Compoziția medicamentului antiviral.

Picături pentru ochi poludan - instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii - Miopie -

Poludan este un complex de polribonucleotide biosintetice de acizi poliribaadenil și acizi poliriboridilici. Sinteza inductorilor, interferon endogen. Stimulează formarea în principal a interferonului alfa, într-o măsură mai mică a interferonului beta și gamma.

cefalee cu deficiențe de vedere miopia la bebelusi

Induce sinteza interferonului în leucocitele din sângele periferic, precum și în țesuturi și organe care conțin elemente limfoide. Un nivel ridicat de interferon este menținut prin injecții zilnice de-a lungul cursului. Ea are un efect antiviral direct împotriva virusurilor gripale și a altor infecții virale respiratorii acute. Modulează răspunsul la citokine atunci când celulele sunt infectate cu un virus.

Liofilizat pentru prepararea picăturilor nazale. Liofilizat pentru prepararea picăturilor de ochi. Liofilizat pentru prepararea soluției pentru preparate injectabile bolțuri în fiole. Alte forme de dozare, fie tablete, fie capsule, nu există. Instrucțiuni de utilizare și metodă de utilizare Pentru tratamentul gripei și a altor infecții respiratorii virale acute la adulți, 2 picături în fiecare nară de 5 ori pe zi timp de 5 zile în perioada acută oftalmologie poludan bolii - nu mai târziu oftalmologie poludan de ore de la debutul primelor oftalmologie poludan.

Prepararea soluției din pulbere O soluție de Poludan se prepară prin oftalmologie poludan conținutului flaconului U cu apă fiartă până la marcajul indicat pe etichetă. Instilați picături cu inflamație a cochiliei exterioare a ochiului conjunctivită și inflamația superficială a corneei ochiului keratita superficială de ori pe zi.

Ochi Antiviral picături: Caracterizarea și aplicarea caracteristici

Ar trebui să fie instilat strict în cavitatea dintre suprafața posterioară a pleoapelor și suprafața anterioară a globului ocular sacul conjunctival.

În nici un caz nu ar trebui ca picăturile să fie îngropate direct pe globul ocular. După ce picăturile au un efect și observați că simptomele au scăzut roșeață, oftalmologie poludan, descărcare din ochifrecvența de instilare trebuie redusă la ori pe zi. Efecte secundare.