Viziunea, strategia si telul nostru

Viziunea 12. Misiune, viziune, obiective

Conținutul

  Abordarea noastra reflecta identitatea si conduita noastra.

  masa de control a vederii

  Valorile noastre Totul incepe cu valorile noastre. Acestea ne diferentiaza, ne inspira si ne ofera energia necesara pentru a ne atinge obiectivele.

  ochelari elegante pentru vedere

  Autenticitate: avem valori in care credem profund, actionam cu integritate si facem ceea ce este corect, nu doar viziunea 12 Excelenta: ne straduim sa uimim, cu pasiune si rapiditate Invatare: ascultam si avem o afinitate nativa pentru invatare Grija fata de oameni: credem in oamenii nostri, investim in ei si ii ajutam sa se dezvolte Performam impreuna: credem in puterea lucrului in echipa si a cooperarii in orice interactiune Castigam cu clientii: clientii viziunea 12 sunt in centrul tuturor actiunilor noastre Echipa noastra Echipa noastra viziunea 12 un rol fundamental in dezvoltarea sustenabila a afacerii noastre.

  De aceea, suntem decisi sa recrutam, dezvoltam si implicam oamenii talentati, dar si sa incurajam orientarea catre performanta la nivelul intregii companii.

  Suntem angajatorul preferat in domeniul FMCG si in top 10 la nivelul tuturor industriilor. Cadrul nostru strategic Play to Win Cadrul strategic Totul se combina armonios in cadrul nostru strategic, Play to Win, care are patru prioritati strategice: increderea comunitatii, relevanta pentru consumatori, preferinta exprimata de clienti si leadership in materie de cost.

  viziunea 12

  Ne aflam  intr-un context propice cresterii si suntem o organizatie comerciala competitiva. Distribuie aceasta pagina.

  Misiune, viziune si valori Viziune clinica NutriLife Clinica NutriLife urmăreşte îmbunătăţirea calităţii actului medical şi diversificarea serviciilor oferite populaţiei, cu respectarea drepturilor pacienţilor şi drepturilor cetăţeneşti. Spitalul isi propune sa ofere un serviciu ireprosabil prin competente profesionale deosebite si prin promovarea bunelor practici medicale, tratănd orice pacient ca fiind cel mai important, canalizăndu-ne energia pentru a preveni, a diagnostica, a trata si a oferi ingrijiri viziunea 12 la standarde internationale, imbunătătind calitatea vietii pacientilor.